De ultieme gids naar waterflesje bedrukken

Zij begrijpen wat de opties voor een opdruk bestaan, hoe ons merknaam zo juist mogelijk tot zijn recht komt en welke kleuren uit je logo dit mooist te samenvoegen zijn betreffende het product.

11 werkdagen Om jouw bestelling op een aangegeven levertijd te mogen leveren kan zijn het essentieel dat we je bestand met jouw ontwerp op tijd in ontvangst krijgen, dit wordt ook wel de aanleverdeadline genoemd. Zo mag je product op tijd in produktie genomen worden. Een aanleverdeadline wordt iedere keer onderaan de productpagina weergegeven indien alle opties bestaan ingevuld, te herkennen met een tekst 'Bestanden aanleveren, hoe zit dat?

Cheapie flesje mineraalwater bedrukt betreffende uw logo. Met papieren label welke volkomen tot de eigen smaak in te vullen. Deze flesjes zijn afgevuld met ..

Laat billijk waterflesjes met persoonlijk etiket bedrukken. Waterflesjes doen dit altijd juist op een beurs, event ofwel kantine. Wij beschikken over waterflesjes met plat mineraalwater of prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml of 500 ml. Een etiketten zelf mogen zeker in full colour all over bedrukt geraken.

Flesje 250 ml Promotionele flesjes drinkwater voorzien van uw merknaam of strekking, geleverd in korte 250ml flessen. Beschikbaar vanaf 264 flesjes. Een etiketten worden afgedrukt in kleur en standaard afgewerkt betreffende een ultra glansdruk, uitstekend voor het vervaardigen betreffende ons briljante eerste indruk. 

U heeft voor het keuze uit meerdere type doppen. Zo bestaan er flesjes betreffende een platte/schroefdop en flesjes met sportdop. Een doppen bestaan leverbaar in de meest geliefde baiskleuren. Allebei de type doppen hebben zo hun voordelen. Platte schroefdop Ons platte draaidop kan zijn de bekendste dop.

Flesje is afgeleverd met ons platte dop en zijn ieder 24 stuks verpakt in ons kartonnen doosje. Standaard wordt dit flesje geleverd betreffende een standaard witte label, dit is desalniettemin tevens geoorloofd teneinde te kiezen een doorschijnend label.

 is plusminus 2.5 week na dit akkoord op de digitale drukproef. U dan ook ontvangt na bestelling (en aanlevering van dit opdrukbestand) immers altijd alsnog even een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kan u zien op welke manier een bedrukking uiteindelijk op dit label komt.

Zij weten hetgeen een mogelijkheden vanwege een opdruk zijn, hoe ons merknaam zo juist mogelijk tot zijn recht komt en die tinten uit jouw logo het mooist te samenvoegen bestaan met het product.

Verdere weten? Dat kan via te telefoneren tot 0318-743600 of stuur een e-email tot gerard@maxilia.nl. Ofwel kies een gewenst waterflesje, upload je merknaam en krijg binnen enkele uren een digitale weergave betreffende je vormgeving. Geen zorgen: je bent nergens met gebonden én dit voorbeeld kan zijn voor niets.

Jouw ontvangt na jouw bestelling binnen 4 uur een digitaal drukvoorbeeld per email. Die kan zijn op schaal en in een door je opgegeven kleuren.

Daarna ontvangt u gelijke dag alsnog een digitaal proefdruk waardoor u dan ook een goed beeld krijgt op welke manier de flesjes er daadwerkelijk uit komen te opmaken.

Voor een orderbevestiging ontvangt u dan ook een aanleverspecificaties voor dit aanleveren over het merknaam. Dit logo dient u dan ook met te leveren mits gevectoriseerd .

Om er wegens ervoor te zorgen dat we tevens beslist in zo ons aardbol rondlopen, zit Dopper aan een eerstvolgende 3 waterflesje bedrukken missies:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *